Vragen over mijn Gezondheid

Wat is het doel van Thuisarts.nl?

Thuisarts.nl geeft antwoord op vragen over ziektes en gezondheid. U vindt er betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Huisartsen gebruiken de website om uitleg te geven aan hun patiënten.

Wanneer u klachten heeft of vragen over uw gezondheid, zoekt u waarschijnlijk informatie op internet. Huisartsen vinden het belangrijk dat u op internet betrouwbare informatie krijgt, zonder reclames. Daarom hebben huisartsen deze website voor u samengesteld. Zodat u vóór, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts informatie kunt vinden.

Wat biedt Thuisarts.nl?

Op Thuisarts.nl vindt u duidelijke en begrijpelijke medische informatie. U kunt zoeken op
de beginletter van een onderwerp, op lichaamsdeel of met een zoekwoord. Elk onderwerp begint met een korte samenvatting. Als u verder klikt, krijgt u antwoord op vragen als; Waardoor komt het? Kan het kwaad? Wat kan ik er zelf aan doen? Hoe wordt het behandeld? Wanneer moet ik contact opnemen met de huisarts? Hoe gaat het verder? Vaak staan er filmpjes, plaatjes of tekeningen bij met uitleg. Op Thuisarts.nl zoekt u naar informatie waar en wanneer het u uitkomt. De website vertelt wat u zelf kunt doen aan uw klachten, èn wanneer u de huisarts moet bellen.

 Klik hier om naar de website van Thuisarts.nl te gaan

Wat is de Huisartsen Zorggroep Breda?

Uw huisarts is aangesloten bij de Huisartsenzorggroep Breda (HZG Breda). Binnen de zorggroep werken huisartsen met elkaar samen en wisselen kennis uit om betere zorg te kunnen leveren aan mensen met een chronische aandoening. Inmiddels zijn er zorgprogramma’s ontwikkeld voor diabetes, copd, astma en CVRM (cardiovasculair risicomanagement, dit betekent het opsporen en behandelen van risicofactoren voor hart- en vaatziekten).

Meer informatie over de huisartsenzorggroep en informatie over de bovenstaande ziektebeelden kunt u vinden op de site HZG Breda